Közösségi tevékenység

Kedves Érdeklődők!

Április 26-án kerül megrendezésre a 2018-as év Lekvár és Pálinka estje. Az est keretei között egy jó hangulatú csapatvetélkedő keretein belül lehet megmérettetni a házi lekvárokat és pálinkákat.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Ezennel lezárult az idei Jedlik napok, gratulálunk a Madagaszkár csapatnak az első helyért! Remélem mindenki jól érezte magát, találkozunk jövőre!

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is szerveztünk mézeskalács sütést, ahol minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítottunk arra, hogy mikulásra, karácsonyra ajándék mézeskalácsot tudjon sütni és díszíteni. Azonban idén, a kalácsok egy részét felajánlottuk az egyetemi Karácsonyi Vásárra, hogy eladják őket jótékony céllal. A sütések gördülékenyen zajlottak, a díszítésre többen is úgy érkeztek, hogy nem szeretnék elvinni a formákat, hanem csak besegítenek a karácsonyi vásárba szánt díszítésbe. Ha érdekelnek miket készítettünk találkozzunk az egyetemi Karácsonyi Vásáron!

Kedves Jedlikesek, Kedves Ex-Jedlikesek!

A következő hétvégén (2018.03.02.-04.) kerül megrendezésre a Jedlik Napok. Ez egy vidám, szórakoztató és mókás programokkal teli esemény, amelyre reméljük minél többen eljöttök és aktívan részt is vesztek. Mi már gőz erővel készülünk és reméljük jól fogjátok érezni magatokat!

Az esemény a témája a mese filmek (Disney, Pixar, magyar népmesék...stb MINDEN), ezért aki esetleg szeretne nyugodtan öltözzen be, illetve vasárnap kerül megrendezésre a szépség- és rémségverseny, ahol bemutathatjátok a fantasztikus jelmezeiteket egy rövid bemutatkozás kíséretében.

Várunk mindenkit szeretettel péntek 19:30-kor a csapathúzáson!

 

 A Jedlikes Halloween első felében a beöltözött szakkollégistáink mutathatták meg a jelmezüket. Három kategóriában hirdettünk győztest: legjobb csoportos, legijesztőbb és legkreatívabb jelmez. Idén is színes volt a társaság: valaki diákhitelnek, valaki jokernek valaki pedig matematikai analízisnek öltözött. A hangulatot fokozva a jelmezverseny után zenés-táncos mulatsággal folytatódott az este.